Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la cala del moral (489808) - loes tigres (438756) » 273415516: T30/J11/VII

Liga 273415516 Información oficial sobre el partido 273415516 en Hattrick

03.07.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / VII.855 (38891)

Legio X Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio X Gemina' en el partido 2 - 0 Mc Fly's Power Alineación oficial del equipo 'Mc Fly's Power' en el partido
Daniel Careta (10') 1 - 0
Marcos Cachola (89') 2 - 0
Legio X Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio X Gemina' en el partido 2 - 0 Mc Fly's Power Alineación oficial del equipo 'Mc Fly's Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Legio X Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio X Gemina' en el partido 2 - 0 Mc Fly's Power Alineación oficial del equipo 'Mc Fly's Power' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legio X Gemina

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Daniel Careta de Gemina aconseguir un gol al minut 10 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 89, en Diego Rovere la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Marcos Cachola que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 16 podia haver acabat en gol, però Rodney Fothergill va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gemina va anar a parar a la dreta de l'atac on en Daniel Careta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): Víctor Pardo va sorprendre Rodney Fothergill amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Diego Rovere, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Jonathan Villarà no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Mc Fly's Power

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Adolfo Granado va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Flys van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Ingo Walporz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Jesús Ciurana de Flys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Adolfo Granado no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.