Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

torrelavega (1460583) - Crackinho's (1433488) » 273415147: T30/J3/VII

Liga 273415147 Información oficial sobre el partido 273415147 en Hattrick

08.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / VII.849 (38885)

torrelavega Alineación oficial del equipo 'torrelavega' en el partido 9 - 0 AMS-SuancesSP Alineación oficial del equipo 'AMS-SuancesSP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
torrelavega Alineación oficial del equipo 'torrelavega' en el partido 7 - 0 AMS-SuancesSP Alineación oficial del equipo 'AMS-SuancesSP' en el partido
Tiene suerte 7.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

torrelavega

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): torrelavega va posar-se per davant 1 - 0 al minut 9, quan Jürgen Aandenboom va llançar una pena màxima perfectament.
  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jürgen Aandenboom va treure un córner llarg cap al segon pal que en Víctor Riambau, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): torrelavega va augmentar la diferència quan Julien Dague no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan torrelavega va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Duane Redmond des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): El gol de falta de Jürgen Aandenboom sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 36 i ampliar l'avantatge de torrelavega a 5 - 0.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Antoni Figueras es va introduir dins la defensa central al minut 65, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jürgen Aandenboom va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 68 el resultat passava a ser de 7 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de torrelavega pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jürgen Aandenboom va posar el 8 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): torrelavega va aconseguir el 9 - 0 quan Jacob Damas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Jürgen Aandenboom es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Simon Helmers va intentar anar-se'n per velocitat al minut 84 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jürgen Aandenboom va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christian Ziegele de torrelavega la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AMS-SuancesSP

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rihards Dūkstenieks es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Rihards Dūkstenieks va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.