Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Archena C.F. (772108) - tiqui taka f.c. (313484) » 273414810: T30/J3/VII

Liga 273414810 Información oficial sobre el partido 273414810 en Hattrick

08.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / VII.843 (38879)

Archena C.F. Alineación oficial del equipo 'Archena C.F.' en el partido 2 - 1 Fracaciones FC Alineación oficial del equipo 'Fracaciones FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Archena C.F. Alineación oficial del equipo 'Archena C.F.' en el partido 2 - 0 Fracaciones FC Alineación oficial del equipo 'Fracaciones FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Archena C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan George Buist va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 38.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jacobo Kiberl ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Archena es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Tomer Pinkas del Archena ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jacobo Kiberl va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Santiago Pandiella va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 206 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 53 minuts de joc, Casper Borgan semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Archena va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fernando Araújo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Santiago Pandiella.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Archena va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Raúl Garrido en un 1 contra 1 amb el porter Santiago Pandiella, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 209 Minuto 87 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Albert Ettl va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Miguel Mena va xutar a fora.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Tomer Pinkas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Fracaciones FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): David Fuente va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Fraca i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Fraca van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 30, però Mattias Van Denderen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Diego Valle Jiménez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Neco Maiquez Barahona, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fraca va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Engin Eyüboğlu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Calvagno de Fraca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Després de 75 minuts jugats, Jurre Troost es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alberto Calvagno.