Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los militares reales (794624) - Wings F.C. (1592541) » 273411337: T30/J3/VII

Liga 273411337 Información oficial sobre el partido 273411337 en Hattrick

08.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / VII.781 (38817)

Brutal Punks Alineación oficial del equipo 'Brutal Punks' en el partido 2 - 2 Wings F.C. Alineación oficial del equipo 'Wings F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Brutal Punks Alineación oficial del equipo 'Brutal Punks' en el partido 5 - 0 Wings F.C. Alineación oficial del equipo 'Wings F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brutal Punks

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gonzalo Terroba, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Punks, atacant per l'esquerra al minut 47, va aprofitar el magnífic llançament de Daniel Rosales per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 18 (Ocasión de falta): En Konstantyn Martynov es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Kai Larsen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Punks se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Punks va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gonzalo Terroba en un 1 contra 1 amb el porter Leoš Mihal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 64 (Ocasión de penalti): Punks es va veure beneficiat per la polèmica al minut 64, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Konstantyn Martynov va relliscar al moment de fer el xut i el porter Leoš Mihal no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Wings F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 25 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Luigi Fiorini.
  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Hans Ludwiger que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Louis Norderelb, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lander Lastman no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mauro Arredondo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.