Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LUD 1909 (48824) - lerez atletico (772203) » 273406499: T30/J13/VII

Liga 273406499 Información oficial sobre el partido 273406499 en Hattrick

17.07.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / VII.694 (38730)

At.Ramonense Alineación oficial del equipo 'At.Ramonense' en el partido 0 - 2 lerez atletico Alineación oficial del equipo 'lerez atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At.Ramonense Alineación oficial del equipo 'At.Ramonense' en el partido 3 - 0 lerez atletico Alineación oficial del equipo 'lerez atletico' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At.Ramonense

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, Patrik Adelbom va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Carlo Turbato no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Niklas Hammarfeldt va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 59 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Efrayim Almograbi va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 74 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del At.Ramonense van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Patrik Adelbom, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlo Turbato de At.Ramonense la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Niklas Hammarfeldt de At.Ramonense va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

lerez atletico

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Julio Valenciaga que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Thomi Endrös va treure un córner llarg cap al segon pal que en Julio Valenciaga, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 72 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 72 per Thomi Endrös va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Daniele Franchini quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Leonard Femoni, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Stefan Tiedge de atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Javier Chapartegui va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Oskar Kramer.