Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

club Balears (993400) - cirbonero (1435501) » 273404743: T30/J6/VII

Liga 273404743 Información oficial sobre el partido 273404743 en Hattrick

29.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / VII.663 (38699)

Tonas Alineación oficial del equipo 'Tonas' en el partido 2 - 2 Deportivo Pelut Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pelut' en el partido
Francisco Gómez (9') 1 - 0
1 - 1 Gustavo Sabatino (32')
1 - 2 Manus Jorisse (44')
Alessandro Badan (53') 2 - 2
Tonas Alineación oficial del equipo 'Tonas' en el partido 2 - 2 Deportivo Pelut Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pelut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tonas Alineación oficial del equipo 'Tonas' en el partido 3 - 1 Deportivo Pelut Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pelut' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tonas

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Francisco Gómez de Tonas aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 53, Alessandro Badan de Tonas empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Knud Skovhus! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Francisco Gómez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tonas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Knud Skovhus va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tonas.
  • 220 Minuto 44 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 44 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Charly Arrive va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tobias Packer.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Passats 29 minuts de joc, en Tobias Packer de Tonas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Maurino Ussía Cubas, jugador de Tonas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 41. Olof Lannerblad, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43 de partit, el jugador Alessandro Badan de Tonas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 58 (Lesión): Knud Skovhus va sortir coix del terreny de joc, substituït per Pere Forés. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Deportivo Pelut

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gustavo Sabatino va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 32.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Deportivo va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 44. Manus Jorisse va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Svend Erdmann de Deportivo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 56, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Deportivo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kornelis Kerkhofs va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Kornelis Kerkhofs va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gustavo Sabatino de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aser Sáinz de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gustavo Sabatino va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.