Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

adriatoria (776370) - Real C.D. Giralda (796968) » 273401850: T30/J11/VII

Liga 273401850 Información oficial sobre el partido 273401850 en Hattrick

03.07.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / VII.611 (38647)

això es un escandol Alineación oficial del equipo 'això es un escandol' en el partido 3 - 3 huracan troopers Alineación oficial del equipo 'huracan troopers' en el partido
Murat Abolhassan Haj-Rashid (11') 1 - 0
1 - 1 Ramón Ríos Argote (29')
Robert Davies (52') 2 - 1
2 - 2 Federico Triana (77')
Murat Abolhassan Haj-Rashid (78') 3 - 2
3 - 3 Claus Lemcke (83')
això es un escandol Alineación oficial del equipo 'això es un escandol' en el partido 3 - 3 huracan troopers Alineación oficial del equipo 'huracan troopers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
això es un escandol Alineación oficial del equipo 'això es un escandol' en el partido 2 - 1 huracan troopers Alineación oficial del equipo 'huracan troopers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

això es un escandol

Goles Goles

  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Murat Abolhassan Haj-Rashid sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 11 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Robert Davies ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, escandol es posava per davant 2 a 1.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a escandol va ser Murat Abolhassan Haj-Rashid.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Georg Grünspan al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Murat Abolhassan Haj-Rashid va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Robert Davies gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Georg Grünspan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Jean-Philippe Boissier, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan Manuel García Talavera. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): escandol va fer una substitució al minut 25. Ignasi Núñez de Alava va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Eduardo Ríos Martinez.
  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): 魏 (Wei) 傍文 (Bangwen) de escandol va abandonar el terreny de joc després de 67 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Manuel García Talavera va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Richard Koníček va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

huracan troopers

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip troopers va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ramón Ríos Argote va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Federico Triana que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Als 83 minuts de partit, Claus Lemcke de troopers va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Diogenis Malamas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 27 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alexandre Barbosa s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramón Ríos Argote.