Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AntiOyetas (771948) - OCALAM (492799) » 273401839: T30/J8/VII

Liga 273401839 Información oficial sobre el partido 273401839 en Hattrick

12.06.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / VII.611 (38647)

templariocay Alineación oficial del equipo 'templariocay' en el partido 1 - 1 A.K.SALA Alineación oficial del equipo 'A.K.SALA' en el partido
0 - 1 Salvador Rada (31')
Ottfried Sträßer (86') 1 - 1
templariocay Alineación oficial del equipo 'templariocay' en el partido 1 - 1 A.K.SALA Alineación oficial del equipo 'A.K.SALA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
templariocay Alineación oficial del equipo 'templariocay' en el partido 3 - 0 A.K.SALA Alineación oficial del equipo 'A.K.SALA' en el partido
Tiene mala suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

templariocay

Goles Goles

  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, templariocay aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Ottfried Sträßer va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pål Ekeberg va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Claudio Criaco arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): templariocay va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Claudio Criaco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Yaroslav Mitko.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): templariocay va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Ward Dekelver va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ward Dekelver va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): templariocay va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Reginald Ultsch en un 1 contra 1 amb el porter Yaroslav Mitko, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Daniel Gustavsson de templariocay va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Dionís Cagromiz va prendre el seu rol al minut 77.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 28 (Evento clima: sol, OK técnico): Daniel Gustavsson semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

A.K.SALA

Goles Goles

  • 186 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del A.K.SALA. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Salvador Rada va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del A.K.SALA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Marcos Agudo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 14 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.