Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Veloce FC (1455056) - Atletico Neptuno (798614) » 273399118: T30/J14/VII

Liga 273399118 Información oficial sobre el partido 273399118 en Hattrick

24.07.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / VII.562 (38598)

SFCMM Alineación oficial del equipo 'SFCMM' en el partido 0 - 0 Atletico Neptuno Alineación oficial del equipo 'Atletico Neptuno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SFCMM Alineación oficial del equipo 'SFCMM' en el partido 4 - 0 Atletico Neptuno Alineación oficial del equipo 'Atletico Neptuno' en el partido
Es un cenizo 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SFCMM

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): SFCMM per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Diego Peña Serrano va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Amb 29 minuts disputats, Tomasz Duchnowski gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Erik Ingesson va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Tomasz Duchnowski es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Michel Wecker del SFCMM ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Víctor Villarreal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SFCMM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 59 per blocar una centrada d'en Sergi Pando va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SFCMM.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesús Gelcem! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Víctor Villarreal, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 12 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Diego Peña Serrano no li va importar gens ni mica.

Atletico Neptuno

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Diego Peña Serrano va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.