Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kitxot (797078) - robot f.c. (779384) » 273397954: T30/J3/VII

Liga 273397954 Información oficial sobre el partido 273397954 en Hattrick

08.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / VII.542 (38578)

C.D. Charkote Alineación oficial del equipo 'C.D. Charkote' en el partido 2 - 2 F.C. Kernelcillo Alineación oficial del equipo 'F.C. Kernelcillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Charkote Alineación oficial del equipo 'C.D. Charkote' en el partido 2 - 0 F.C. Kernelcillo Alineación oficial del equipo 'F.C. Kernelcillo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Charkote

Goles Goles

  • 110 Minuto 30 (Gol de falta): Carlos Bustos va aconseguir l'empat per a Charkote mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 116 Minuto 58 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Rogier Van Cauter va acabar en una passada genial cap al jugador de Charkote Nemanja Nedeljković, que va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Charkote va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Giggino Coroneo en un 1 contra 1 amb el porter Serhat Arkan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carlos Bustos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Franklin Markus de Charkote va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Nemanja Nedeljković, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

F.C. Kernelcillo

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Dalisław Borczuch de Kernelcillo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Lucio Rigueira, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 76.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Luís Miguel Lima Filho de Kernelcillo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Luís Miguel Lima Filho va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.