Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Josavas (776625) - ProW (1367526) » 273396794: T30/J7/VII

Liga 273396794 Información oficial sobre el partido 273396794 en Hattrick

05.06.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / VII.521 (38557)

helenes club Alineación oficial del equipo 'helenes club' en el partido 2 - 1 zigicos c.f Alineación oficial del equipo 'zigicos c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
helenes club Alineación oficial del equipo 'helenes club' en el partido 6 - 0 zigicos c.f Alineación oficial del equipo 'zigicos c.f' en el partido
Es un cenizo 5.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

helenes club

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 14 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de helenes. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Gregorio Avendaño xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 130 Minuto 23 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Aurelio Rivaben va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 23 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gregorio Avendaño per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ladislao Cossio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Mats Grafhorst de helenes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mark Purvis de helenes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Joaquín Paniagua es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

zigicos c.f

Goles Goles

  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 71, el jugador visitant Urs Rotstein va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El zigicos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Tito Lívio Farias va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Arlindo Ribeiro de zigicos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Javier Alcázar Yunta va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Javier Alcázar Yunta estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Mario Severini, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.