Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Tuercehuesos (1417686) - llorença david eric (994666) » 273396007: T30/J6/VII

Liga 273396007 Información oficial sobre el partido 273396007 en Hattrick

29.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / VII.507 (38543)

C.D. Tuercehuesos Alineación oficial del equipo 'C.D. Tuercehuesos' en el partido 1 - 1 Real Linares Alineación oficial del equipo 'Real Linares' en el partido
0 - 1 Jarod Lecomte (48')
Miquel Ballart (53') 1 - 1
C.D. Tuercehuesos Alineación oficial del equipo 'C.D. Tuercehuesos' en el partido 1 - 1 Real Linares Alineación oficial del equipo 'Real Linares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Tuercehuesos Alineación oficial del equipo 'C.D. Tuercehuesos' en el partido 2 - 0 Real Linares Alineación oficial del equipo 'Real Linares' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Tuercehuesos

Goles Goles

  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Hannes Dörflein arribés a peus de Miquel Ballart, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Tuercehuesos el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Tuercehuesos va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Rafael Martel va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Tuercehuesos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bernhard Pellens en un 1 contra 1 amb el porter Ferrán Vieira, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Beni Flüeler va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rafael Martel va entorpir al marcador d'en Enrique Illera per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hannes Dörflein de Tuercehuesos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Linares

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Passats 48 minuts de partit, Linares es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jarod Lecomte es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Linares a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Brice Follin va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Baldomero Orihuela quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Mathias Huang va sortir coix del terreny de joc, substituït per Benedicto Veidázar. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Brian Fuglsang de Linares va abandonar el terreny de joc després de 71 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rubén Laguillo va entrar en el seu lloc.