Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

espilenguas (314896) - A&J (1460858) » 273395793: T30/J9/VII

Liga 273395793 Información oficial sobre el partido 273395793 en Hattrick

19.06.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / VII.503 (38539)

espilenguas Alineación oficial del equipo 'espilenguas' en el partido 2 - 2 Iris Sol Casagemas Alineación oficial del equipo 'Iris Sol Casagemas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
espilenguas Alineación oficial del equipo 'espilenguas' en el partido 3 - 2 Iris Sol Casagemas Alineación oficial del equipo 'Iris Sol Casagemas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,3 % 4,9 % 19,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

espilenguas

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): espilenguas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 Luca Bartelen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Als 71 minuts, Raúl Castrovido va ampliar l'avantatge de espilenguas amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 12 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Søren Ebeling, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de espilenguas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nicola Alberti va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Louison Thibault va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Oliver Berg va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Louison Thibault una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Oliver Berg va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81 de partit, el jugador Søren Ebeling de espilenguas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Raúl Castrovido que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Iris Sol Casagemas

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Endre Szalamin va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 80 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 89 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Antonio Oppes.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): En Matteo Bernardelli va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 11. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Hervé Lassalle va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Álvaro Drundín rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Oppes de Iris es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Yodrak Raksa-ngob, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.