Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Roquerol (1438040) - 10AS01 (1334450) » 273393960: T30/J12/VII

Liga 273393960 Información oficial sobre el partido 273393960 en Hattrick

10.07.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 12 / VII.470 (38506)

LOS LUNA C.F Alineación oficial del equipo 'LOS LUNA C.F' en el partido 1 - 1 Screws Alineación oficial del equipo 'Screws' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOS LUNA C.F Alineación oficial del equipo 'LOS LUNA C.F' en el partido 2 - 0 Screws Alineación oficial del equipo 'Screws' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS LUNA C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els seguidors del LUNA contenien la respiració mentre en Manuel Madariaga s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): LUNA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Arttu Anttonen en un 1 contra 1 amb el porter László Pálinger, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adolfino Erico va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Raúl Gatell no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Artemio Cádiz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a LUNA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Arttu Anttonen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Fred Währisch del LUNA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 49 per blocar una centrada d'en Adolfino Erico va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LUNA.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Miguel Núñez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rómulo Cubas de LUNA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Al minut 21, Adolfino Erico de LUNA es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Després de 30 minuts jugats, Luís Filipe Guerra es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ignacio Junco.

Screws

Goles Goles

  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Timo Heutz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Screws, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Henrik Stjerne va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): El Screws va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 48, però en Timo Heutz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Tavolaro de Screws es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Jesús Bollar de Screws va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.