Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cadiz.F.C (772159) - Rapid de Cap Negret (486107) » 273393684: T30/J13/VII

Liga 273393684 Información oficial sobre el partido 273393684 en Hattrick

17.07.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / VII.465 (38501)

C.A España de cueto Alineación oficial del equipo 'C.A España de cueto' en el partido 0 - 7 Rapid de Cap Negret Alineación oficial del equipo 'Rapid de Cap Negret' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.A España de cueto Alineación oficial del equipo 'C.A España de cueto' en el partido 0 - 5 Rapid de Cap Negret Alineación oficial del equipo 'Rapid de Cap Negret' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A España de cueto

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Mauro Saenz Moreno va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Cèsar Fuster, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rubén Magraner es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Rubén Magraner va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Rapid de Cap Negret

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Valdo Vilor que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bogusław Bosko de Negret l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 22 de partit.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Negret per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 32. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Valdo Vilor. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Wiesław Pydyś va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 48, i va fer pujar el 0 - 4 per a Negret.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Francisco Viñe va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 59 de partit va donar a Negret l'avantatge per 0 - 6. Sergi Campins en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gergő Mónos, que va ser qui va marcar 0 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Negret que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Francisco Viñe, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.