Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Barretina (1598078) - Kostkas K.E. (1432381) » 273393311: T30/J5/VII

Liga 273393311 Información oficial sobre el partido 273393311 en Hattrick

22.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / VII.459 (38495)

FC Barretina Alineación oficial del equipo 'FC Barretina' en el partido 0 - 3 Tas pillao Alineación oficial del equipo 'Tas pillao' en el partido
0 - 1 Leonel Cortesão (16')
0 - 2 Diego Bassat (33')
0 - 3 Godot Bäumler (86')
FC Barretina Alineación oficial del equipo 'FC Barretina' en el partido 0 - 3 Tas pillao Alineación oficial del equipo 'Tas pillao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Barretina Alineación oficial del equipo 'FC Barretina' en el partido 1 - 4 Tas pillao Alineación oficial del equipo 'Tas pillao' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Barretina

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Yotam Yael va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yotam Yael de Barretina es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Robert Šostar maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Tas pillao

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Passats 16 minuts de partit, pillao es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Leonel Cortesão es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Diego Bassat va aprofitar un error defensiu al minut 33, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a pillao.
  • 105 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Godot Bäumler rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Gerold Wevers, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 3 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): pillao va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Avguštin Zavodnik va desviar el xut final de Fabian Bisiaux després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Gerold Wevers va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Avguštin Zavodnik, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Robert Šostar haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a pillao al minut 13.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fabian Bisiaux de pillao es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 47 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Diego Bassat se sentia fresc com una rosa.