Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LA MASIA C.F. (1583437) - NHube (1459651) » 273391348: T30/J3/VII

Liga 273391348 Información oficial sobre el partido 273391348 en Hattrick

08.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / VII.424 (38460)

Praklin Alineación oficial del equipo 'Praklin' en el partido 1 - 7 NHube Alineación oficial del equipo 'NHube' en el partido
Praklin Alineación oficial del equipo 'Praklin' en el partido 1 - 7 NHube Alineación oficial del equipo 'NHube' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Praklin Alineación oficial del equipo 'Praklin' en el partido 4 - 1 NHube Alineación oficial del equipo 'NHube' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Praklin

Goles Goles

  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Raimunde Dieguez estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Pau Inglada va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 5 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Alejandro Vidarte del Praklin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al 37, Cristian Boldişor hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ilias Saint-Arnaud. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Juan Sisemunda va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 38 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alejandro Vidarte no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Praklin va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Juan Sisemunda va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Alejandro Vidarte va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Petter Skogstad.

NHube

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Johan Gaston de NHube va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 21 (Gol de penalti): Passaven 21 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Fred Romagna va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 41 minuts, Lois Goudena va superar per velocitat Petter Skogstad per posar el 0 - 3 al marcador.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): NHube va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Fred Romagna va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Jerónimo Del Pico va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Róbert Kriss va augmentar l'avantatge de NHube a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Al minut 88 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Fred Romagna va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Tiziano Martucci quasi marca en una jugada assajada de córner que Francesco Previzi havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): NHube van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Lois Goudena va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Tiziano Martucci al minut 42, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones