Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Paterna (1368825) - Peracense F.C (437348) » 273391025: T30/J5/VII

Liga 273391025 Información oficial sobre el partido 273391025 en Hattrick

22.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / VII.418 (38454)

Roquen United Alineación oficial del equipo 'Roquen United' en el partido 1 - 1 MadridyValencia FC Alineación oficial del equipo 'MadridyValencia FC' en el partido
0 - 1 Ignacio Perales (14')
Jesse Singleton (19') 1 - 1
Roquen United Alineación oficial del equipo 'Roquen United' en el partido 1 - 1 MadridyValencia FC Alineación oficial del equipo 'MadridyValencia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Roquen United Alineación oficial del equipo 'Roquen United' en el partido 2 - 0 MadridyValencia FC Alineación oficial del equipo 'MadridyValencia FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roquen United

Goles Goles

  • 114 Minuto 19 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 19. Jesse Singleton, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Roquen per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Hugues Busquet va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Martín Pederiva va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Corne Zetteler va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesse Singleton va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Javier Bethencourt no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Markus Bernhardsson estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Torsten Brunold.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 4 (Lesión leve): Després de 4 minuts jugats, Melchior Anker es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Martín Pederiva.

MadridyValencia FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): En Ignacio Perales va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MadridyValencia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pekka Mononen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones