Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc txiqui (308337) - Alcorisa F.S. (773914) » 273388581: T30/J13/VII

Liga 273388581 Información oficial sobre el partido 273388581 en Hattrick

17.07.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / VII.374 (38410)

fc txiqui Alineación oficial del equipo 'fc txiqui' en el partido 0 - 5 TE COMO VIVO Alineación oficial del equipo 'TE COMO VIVO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc txiqui Alineación oficial del equipo 'fc txiqui' en el partido 1 - 0 TE COMO VIVO Alineación oficial del equipo 'TE COMO VIVO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc txiqui

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Cristoph Schippermütze no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tommy Helper estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

TE COMO VIVO

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): COMO sabia com jugar al contraatac, i al minut 28, Raúl Izoaga va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de COMO van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Anders Rønning.
  • 184 Minuto 42 (Gol de penalti): Passaven 42 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Halit Yurdaer va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): El COMO era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Kamil Capek va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de COMO va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Sepp Hagg, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raúl Izoaga. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.