Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los vigiles (1365794) - Altura CF (989544) » 273387176: T30/J10/VII

Liga 273387176 Información oficial sobre el partido 273387176 en Hattrick

26.06.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / VII.349 (38385)

los vigiles Alineación oficial del equipo 'los vigiles' en el partido 4 - 1 Rayo Vaticano C.F Alineación oficial del equipo 'Rayo Vaticano C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los vigiles Alineación oficial del equipo 'los vigiles' en el partido 3 - 1 Rayo Vaticano C.F Alineación oficial del equipo 'Rayo Vaticano C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los vigiles

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Matti Siika va donar a vigiles un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): vigiles va augmentar la diferència quan Duncan Dickens no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 186 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de vigiles amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Borislav Vlaykov, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 3 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Hugo Sócrates va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Borislav Vlaykov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de vigiles se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El vigiles ho intentava per la dreta per mitjà de Jens Thomasen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Witold Krzywdziński de vigiles es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Matti Siika de vigiles va abandonar el terreny de joc després de 27 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lee Lunny va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Lee Lunny va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Rayo Vaticano C.F

Goles Goles

  • 153 Minuto 35 (Gol por la derecha): Vaticano van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 35 quan Boštjan Prošt sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Vaticano la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 37, en un 1 contra 1 amb el porter, però Carlos Naranjo va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Kalle Martinussen des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 85 (Lesión (no subst.)): Al minut 85, Juan Reyna va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Vaticano no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Luca Muracchini se sentia fresc com una rosa.