Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D A Barcala (1369969) - Estudiantes Alpaca SAD (436173) » 273382402: T30/J7/VII

Liga 273382402 Información oficial sobre el partido 273382402 en Hattrick

05.06.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / VII.264 (38300)

Bou United Alineación oficial del equipo 'Bou United' en el partido 3 - 3 CLP Logroñes Alineación oficial del equipo 'CLP Logroñes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Bou United Alineación oficial del equipo 'Bou United' en el partido 3 - 6 CLP Logroñes Alineación oficial del equipo 'CLP Logroñes' en el partido
Tiene un resultado normal 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,4 % 2,0 % 82,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bou United

Goles Goles

  • 112 Minuto 4 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pablo Gras va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 4.
  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nicolas Popineau ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, United es posava per davant 2 a 1.
  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Sergey Morozov de United va aconseguir igualar el partit al minut 88, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): United va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Juan Tapia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a United per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Tapia, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Juan Tapia va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pablo Gras rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Taco de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CLP Logroñes

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Anders Rambeck va anar directament als peus de Harmen-Jan Broekmans que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del United. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Anders Rambeck la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Logroñes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 17.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): Amb 87 minuts jugats, Carlos Lozano de Logroñes va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francisco José Pereira ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Alejandro Luis Ballester quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Alejandro Luis Ballester de Logroñes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.