Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Feliz United (310081) - ceropatatero (992983) » 273381398: T30/J8/VII

Liga 273381398 Información oficial sobre el partido 273381398 en Hattrick

12.06.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / VII.246 (38282)

San Feliz United Alineación oficial del equipo 'San Feliz United' en el partido 1 - 2 Huesos para perros Alineación oficial del equipo 'Huesos para perros' en el partido
0 - 1 Roger Alabart (69')
Emil Drogo? (71') 1 - 1
1 - 2 Rafael Álvarez Cabanilla (75')
San Feliz United Alineación oficial del equipo 'San Feliz United' en el partido 1 - 2 Huesos para perros Alineación oficial del equipo 'Huesos para perros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
San Feliz United Alineación oficial del equipo 'San Feliz United' en el partido 5 - 2 Huesos para perros Alineación oficial del equipo 'Huesos para perros' en el partido
Es un cenizo 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Feliz United

Goles Goles

  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Passat el minut 71 de joc, Emil Drogoś facilitava les coses al United amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Per Striddahl es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Benet Bonet va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rafael Álvarez Cabanilla va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 32 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yannic Marabelli de United es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mariano Eerkes de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36 de partit, Mariano Eerkes de United va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Huesos para perros

Goles Goles

  • 116 Minuto 69 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Anton Christiansson va acabar en una passada genial cap al jugador de Huesos Roger Alabart, que va marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Rafael Álvarez Cabanilla que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Fernando Malpaso va marcar al minut 11 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roger Alabart que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan Anton Christiansson va estar a punt de posar per davant a Huesos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Harel Aharon va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elixio Turrutelo de Huesos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elixio Turrutelo va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Huesos va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.