Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ceropatatero (992983) - San Feliz United (310081) » 273381394: T30/J7/VII

Liga 273381394 Información oficial sobre el partido 273381394 en Hattrick

05.06.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / VII.246 (38282)

Huesos para perros Alineación oficial del equipo 'Huesos para perros' en el partido 2 - 2 San Feliz United Alineación oficial del equipo 'San Feliz United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Huesos para perros Alineación oficial del equipo 'Huesos para perros' en el partido 2 - 1 San Feliz United Alineación oficial del equipo 'San Feliz United' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,7 % 8,7 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huesos para perros

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Huesos contenien la respiració mentre en José Ignacio Pradel s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Huesos va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Roger Alabart, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Anton Christiansson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Antonio Solís va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Roger Alabart va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Huesos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, César Ferrández de Huesos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en César Ferrández va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elvis Arsulić de Huesos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

San Feliz United

Goles Goles

  • 162 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 61 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Bernd Stevens de United marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 80. L'anotador per United va ser Mario Maltus, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Yannic Marabelli, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Bernd Stevens se sentia fresc com una rosa.