Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Darkirg Soccer (1417312) - Los Biestables (797673) » 273380943: T30/J6/VII

Liga 273380943 Información oficial sobre el partido 273380943 en Hattrick

29.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / VII.238 (38274)

TrackAudio United Alineación oficial del equipo 'TrackAudio United' en el partido 2 - 0 Los Biestables Alineación oficial del equipo 'Los Biestables' en el partido
Hugo Osmar Pérez (14') 1 - 0
Hugo Osmar Pérez (39') 2 - 0
TrackAudio United Alineación oficial del equipo 'TrackAudio United' en el partido 2 - 0 Los Biestables Alineación oficial del equipo 'Los Biestables' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TrackAudio United Alineación oficial del equipo 'TrackAudio United' en el partido 0 - 1 Los Biestables Alineación oficial del equipo 'Los Biestables' en el partido
Tiene suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TrackAudio United

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de TrackAudio eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 14, Hugo Osmar Pérez va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): Pedro Rafael Santos de TrackAudio va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Hugo Osmar Pérez que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el TrackAudio sortien al contraatac. La falta llançada per Jarosław Lisek va sortir força alta sense massa perill.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jarosław Lisek per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Naor Karpenko va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): TrackAudio van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Pedro Rafael Santos des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El TrackAudio va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Enrique Jánez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): TrackAudio van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Orencio Eiravella va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): El jugador de TrackAudio Elorri Enatarriaga va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Herminio Urbina va entrar en el seu lloc.

Los Biestables

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Felipe Baliña haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Biestables al minut 76.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 84 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Álvaro Alcañiz amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Álvaro Alcañiz s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.