Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting del nuevo gijon (773431) - Pop Team (775101) » 273379905: T30/J13/VII

Liga 273379905 Información oficial sobre el partido 273379905 en Hattrick

17.07.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / VII.219 (38255)

Sporting del nuevo gijon Alineación oficial del equipo 'Sporting del nuevo gijon' en el partido 11 - 1 Pop Team Alineación oficial del equipo 'Pop Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Sporting del nuevo gijon Alineación oficial del equipo 'Sporting del nuevo gijon' en el partido 9 - 0 Pop Team Alineación oficial del equipo 'Pop Team' en el partido
Tiene suerte 8.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting del nuevo gijon

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sporting d va ser Ioan Mincu.
  • 133 Minuto 7 (Gol por la derecha): Sporting d va aconseguir el 2 - 0 quan Nils Huß va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Sporting d va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nils Huß va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Ivan Potočka va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, Sporting d va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Johan Menier, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Johan Menier va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Sporting d a 7 - 1. Miguel Carrabal va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 82 minuts de joc, Nils Huß, corrent com un esperitat, superà primer Víctor Osorio Valdés per velocitat, i després el porter posant el 8 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Johan Menier de Sporting d va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 9 - 1.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): En Fabrizio Guerrieri entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sporting d, un peu providencial d'en Santiago Vianes va situar el 10-1 al panell digital.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 11 - 1 va pujar al marcador quan Sporting d va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fabrizio Guerrieri des de dins de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Santiago Vianes de Sporting d va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pop Team

Goles Goles

  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Rafael Giménez Díaz rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Fernán Faísca, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 4 - 1 a l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernán Faísca.