Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SU MAJESTAD (1434108) - FC Danielenc Mar (775707) » 273376599: T30/J12/VII

Liga 273376599 Información oficial sobre el partido 273376599 en Hattrick

10.07.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 12 / VII.160 (38196)

SU MAJESTAD Alineación oficial del equipo 'SU MAJESTAD' en el partido 3 - 2 Toxicosmos Block Alineación oficial del equipo 'Toxicosmos Block' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SU MAJESTAD Alineación oficial del equipo 'SU MAJESTAD' en el partido 4 - 0 Toxicosmos Block Alineación oficial del equipo 'Toxicosmos Block' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SU MAJESTAD

Goles Goles

  • 112 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del MAJESTAD s'esgargamellaven dempeus per esperonar Joaquim Oriol Muñoz que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 12 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): MAJESTAD prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Eugeni Herrerias va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Próspero Gotrano de MAJESTAD va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Adolfo Salvado de MAJESTAD va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Karl Runderberg es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de MAJESTAD a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Kanu Icharia va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 83 podia haver acabat en gol, però Narcís Fuster va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Jaume Isasi de MAJESTAD va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Víctor Gándara va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Óscar de Mora.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Óscar de Mora de MAJESTAD va abandonar el terreny de joc després de 79 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Félix Groso va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Joaquim Oriol Muñoz no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Toxicosmos Block

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ulrik Widerblad que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ole Midtbø, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Elemér Lábas quasi marca en una jugada assajada de córner que Manuel Santillana havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Marcus Ploetz quasi aconsegueix empatar per Toxicosmos al minut 85, però Miguel Corbí va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ulrik Widerblad de Toxicosmos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Ferdynand Pieniążek.