Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SDPonferradinos (307498) - F.C Navarro (795989) » 273373873: T30/J3/VII

Liga 273373873 Información oficial sobre el partido 273373873 en Hattrick

08.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / VII.112 (38148)

pogüerglandes Alineación oficial del equipo 'pogüerglandes' en el partido 1 - 0 Cantimbencs Alineación oficial del equipo 'Cantimbencs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pogüerglandes Alineación oficial del equipo 'pogüerglandes' en el partido 1 - 0 Cantimbencs Alineación oficial del equipo 'Cantimbencs' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pogüerglandes

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador Mikko Rämä de pogüerglandes, després de 34 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Abel Notario. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de José María Pando, el jugador de pogüerglandes va ser expulsat al minut 59.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, Jani Siivinen de pogüerglandes es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Cantimbencs

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Kevin MacWhannell va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cantimbencs van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Amos Plotkin va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cantimbencs va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abu Darwish va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cantimbencs, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Amos Plotkin va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cantimbencs va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marinko Bukovec, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Tresviso de Cantimbencs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de Cantimbencs, en Juan Tresviso, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 60 (Lesión): El jugador de Cantimbencs Juan Tresviso va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Thibault Bidaud va entrar en el seu lloc.