Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Bucaneros Team (1456617) - Nox C.F (1337532) » 273373332: T30/J7/VII

Liga 273373332 Información oficial sobre el partido 273373332 en Hattrick

05.06.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / VII.102 (38138)

benarrada Alineación oficial del equipo 'benarrada' en el partido 3 - 0 Peloti C.F. Alineación oficial del equipo 'Peloti C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
benarrada Alineación oficial del equipo 'benarrada' en el partido 3 - 0 Peloti C.F. Alineación oficial del equipo 'Peloti C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

benarrada

Goles Goles

  • 120 Minuto 42 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Alberto Moreno Torres al minut 42, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al benarrada i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Julian-Andreas Wutzky va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Balthasar Hordyk va anar directament als peus de Julian-Andreas Wutzky que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Julian-Andreas Wutzky del benarrada ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alberto Moreno Torres va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Élouan Orieux va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Julian-Andreas Wutzky va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de benarrada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ludovic Fleischli va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Maurizio Cavani va rematar alt.
  • 206 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Balthasar Hordyk va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Virgilio Garivell, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Moreno Torres.

Peloti C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Símon Sindrason va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 18 de joc.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 85, quan un error defensiu va deixar Víctor Salinas Mila completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Berend Luegger es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.