Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atlético Nerefer (31001) - Steaua Sucia (1462340) » 273372567: T30/J12/VII

Liga 273372567 Información oficial sobre el partido 273372567 en Hattrick

10.07.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 12 / VII.88 (38124)

Club Atlético Nerefer Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Nerefer' en el partido 3 - 4 Steaua Sucia Alineación oficial del equipo 'Steaua Sucia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Atlético Nerefer Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Nerefer' en el partido 2 - 1 Steaua Sucia Alineación oficial del equipo 'Steaua Sucia' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,2 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Nerefer

Goles Goles

  • 101 Minuto 60 (Gol por el centro): Pol Tasies de Atlético va demostrar les seves habilitats al minut 60 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 4.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): En Klaus Retzer va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on David Mahdal la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 4 al marcador.
  • 102 Minuto 86 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 86 de partit i el marcador es posà 3 - 4 quan en Pasi Lillström, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Atlético a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Vincenzo Zaniolo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Atlético va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 84 que Igor Machogan no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Steaua Sucia

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Steaua es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Sergio Abellán es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Romain Helbert de Steaua va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 28. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Steaua, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Mario Righetti va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Meindert Vrisekoop sempre és una garantia. Al minut 49, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Budimir Džajić marcar el 0 - 4 per al Steaua.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Budimir Džajić va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Budimir Džajić de Steaua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Youssou Agne.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stéphane Marchais de Steaua es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Boris Rossy de Steaua va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bartolomé Almaraz va entrar en el seu lloc.