Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL SOCIEDAD S.A.D.L.P. (990823) - C.F. PAU (991685) » 273372195: T30/J3/VII

Liga 273372195 Información oficial sobre el partido 273372195 en Hattrick

08.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / VII.82 (38118)

REAL SOCIEDAD S.A.D.L.P. Alineación oficial del equipo 'REAL SOCIEDAD S.A.D.L.P.' en el partido 4 - 2 C.F. PAU Alineación oficial del equipo 'C.F. PAU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
REAL SOCIEDAD S.A.D.L.P. Alineación oficial del equipo 'REAL SOCIEDAD S.A.D.L.P.' en el partido 5 - 0 C.F. PAU Alineación oficial del equipo 'C.F. PAU' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL SOCIEDAD S.A.D.L.P.

Goles Goles

  • 109 Minuto 4 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Kay Stolzer després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de C.F. Bogusław Kiniorski, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 104 Minuto 35 (Gol de penalti): R SOCIEDAD aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Darien Valenzuela al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 114 Minuto 38 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 38. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Darien Valenzuela va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Corria el minut 41, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. R SOCIEDAD s'avançava en el marcador després que en Darien Valenzuela xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Paweł Warchał es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Virxilio Ousa va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mauro Bonù va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Nicklas Stauning, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Darien Valenzuela de R SOCIEDAD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Passats 73 minuts de joc, en Morgan Goethals de R SOCIEDAD va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

C.F. PAU

Goles Goles

  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Dennis Wöhr va augmentar l'avantatge de C.F. a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Kay Stolzer van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Ippolito Cepale a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): C.F. va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 85, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Lars Tungin.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dennis Wöhr de C.F. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Josef Kalíšek, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.