Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NIPONES (1369439) - CD FoSkY (436595) » 273371098: T30/J9/VII

Liga 273371098 Información oficial sobre el partido 273371098 en Hattrick

19.06.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / VII.62 (38098)

NIPONES Alineación oficial del equipo 'NIPONES' en el partido 4 - 4 galactics de lleida Alineación oficial del equipo 'galactics de lleida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NIPONES Alineación oficial del equipo 'NIPONES' en el partido 1 - 3 galactics de lleida Alineación oficial del equipo 'galactics de lleida' en el partido
Tiene bastante suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NIPONES

Goles Goles

  • 112 Minuto 16 (Gol por la izquierda): NIPONES equilibrava la balança al minut 16. En Ramon Maria Buxadé, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 63 una excel·lent centrada de Andrea Zagari va arribar a Lluís Vidal, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 3 al marcador.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, NIPONES aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Lluís Vidal va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): NIPONES s'avançava al marcador al minut 77, després d'un rebot que va caçar en Karol Krzyczkowski per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): NIPONES va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Karol Krzyczkowski va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Miguel Molina va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Lluís Vidal del NIPONES ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lluís Vidal de NIPONES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Al minut 27 de partit, el jugador Matei Soare de NIPONES es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

galactics de lleida

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Žanas Kipermanas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jérôme Blanchon quedar desmarcat i marcar per a galactics al minut 35. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Dimitar Mihov va anar directament als peus de Žanas Kipermanas que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 3.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Als 78 minuts de partit, Pierluigi Bianchi de galactics va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Dimitar Mihov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): galactics va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Jérôme Blanchon va quedar-se sol davant el porter Rafael Calcina, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rubén Temprano va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jobst Ziegeler rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.