Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc.Riudarenes (777485) - tapim (1339031) » 273368284: T30/J5/VII

Liga 273368284 Información oficial sobre el partido 273368284 en Hattrick

22.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / VII.12 (38048)

Fc.Riudarenes Alineación oficial del equipo 'Fc.Riudarenes' en el partido 2 - 4 tapim Alineación oficial del equipo 'tapim' en el partido
0 - 1 Raz Cohen (2')
0 - 2 Ari-Pekka Bärn (24')
Ruggiero Luciani (25') 1 - 2
1 - 3 Txema Fuentes Ros (30')
Ruggiero Luciani (52') 2 - 3
2 - 4 Daniele Fusaro (53')
Fc.Riudarenes Alineación oficial del equipo 'Fc.Riudarenes' en el partido 2 - 4 tapim Alineación oficial del equipo 'tapim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc.Riudarenes Alineación oficial del equipo 'Fc.Riudarenes' en el partido 1 - 1 tapim Alineación oficial del equipo 'tapim' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,5 % 34,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc.Riudarenes

Goles Goles

  • 101 Minuto 25 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Ruggiero Luciani, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Fc.Riudarenes.
  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Gabriel Canseco va acabar en una passada genial cap al jugador de Fc.Riudarenes Ruggiero Luciani, que va marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 el Fc.Riudarenes va posar setge sobre la defensa central visitant però en Luke Theinert no va estar gens encertat.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Buenaventura Flórez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Miguel Lorie estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 203 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Fc.Riudarenes va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ruggiero Luciani va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Luke Theinert de Fc.Riudarenes es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 69, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Éric Thuet.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro Hiegemann de Fc.Riudarenes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

tapim

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Raz Cohen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a tapim.
  • 184 Minuto 24 (Gol de penalti): tapim va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Ari-Pekka Bärn va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, Arturo Cassani va pentinar un córner cap al segon pal que Txema Fuentes Ros va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 3.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Daniele Fusaro de tapim va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 53. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniele Fusaro de tapim es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): Cristóbal Vigil no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Arturo Cassani.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Thawon Kaewjuntra de tapim va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Constantino Martín Gómez va prendre el seu rol al minut 72.