Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Becarias C.F. (1584318) - sarroniz (308367) » 273368039: T30/J14/VII

Liga 273368039 Información oficial sobre el partido 273368039 en Hattrick

24.07.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / VII.7 (38043)

Corazon Negro Alineación oficial del equipo 'Corazon Negro' en el partido 2 - 0 Moreira C.F. Alineación oficial del equipo 'Moreira C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Corazon Negro Alineación oficial del equipo 'Corazon Negro' en el partido 2 - 0 Moreira C.F. Alineación oficial del equipo 'Moreira C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corazon Negro

Goles Goles

  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Corazon va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 52 Daniel Olsen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Ukerdi Uriaga va augmentar la diferència de Corazon a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Corazon va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Osman Jomaa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Daniel Olsen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giuseppe Gualanduzzi va estar a punt d'avançar els locals al minut 47 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Corazon va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ukerdi Uriaga en un 1 contra 1 amb el porter Eusebio Buenafuente, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): Jesús Insaurraga hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Andreas Richard Wengbauer havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eusebio Buenafuente al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Daniel Olsen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Al minut 67, Zoran Duvančić de Corazon es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 42 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Georg Lanscha se sentia fresc com una rosa.

Moreira C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Moreira va anar a parar a la dreta de l'atac on en Imanol Ondovilla, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Moreira va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 62 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Quintín Sabaxáns.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugenio Giménez de Moreira es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.