Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

olvega (315033) - Guayedra Guayosos (1372839) » 273360096: T30/J2/VI

Liga 273360096 Información oficial sobre el partido 273360096 en Hattrick

01.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / VI.890 (15208)

Electrical Storm Alineación oficial del equipo 'Electrical Storm' en el partido 4 - 0 fruites senar Alineación oficial del equipo 'fruites senar' en el partido
Iván Quijano (40') 1 - 0
Tytus Januszewski (42') 2 - 0
Pedro Brás (55') 3 - 0
Tytus Januszewski (67') 4 - 0
Electrical Storm Alineación oficial del equipo 'Electrical Storm' en el partido 4 - 0 fruites senar Alineación oficial del equipo 'fruites senar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Electrical Storm Alineación oficial del equipo 'Electrical Storm' en el partido 5 - 0 fruites senar Alineación oficial del equipo 'fruites senar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Electrical Storm

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Electrical prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Iván Quijano va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tytus Januszewski de Electrical va fer un bon esprint per escapar-se de Óscar Garavito i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Pedro Brás va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Tytus Januszewski va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Electrical, al minut 67. El marcador va canviar a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tytus Januszewski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Electrical per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Pedro Brás va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Pedro Brás va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Electrical.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 81 podia haver acabat en gol, però Juan Campanario va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): El jugador de Electrical Florindo Biancon va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Andreas Poorter va entrar en el seu lloc.

fruites senar

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Quirico Alborés no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en David Fernández Lorca estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Yepes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Dylan Elens, jugador de fruites, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 31. David Fernández Lorca, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Carles Ruestes, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Manuel Casabares ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.