Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mediatik's (491908) - ;) rosario sport (312542) » 273358785: T30/J10/VI

Liga 273358785 Información oficial sobre el partido 273358785 en Hattrick

26.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / VI.866 (15184)

spy_team Alineación oficial del equipo 'spy_team' en el partido 2 - 6 Vandalia Industrial Alineación oficial del equipo 'Vandalia Industrial' en el partido
0 - 1 Aart-Willem de Wagt (36')
0 - 2 Hugo Orlando Tolengo (41')
0 - 3 Hugo Orlando Tolengo (44')
Collin Siegen (66') 1 - 3
1 - 4 Zachos Mpelntekas (73')
Alfredo De Capite (82') 2 - 4
2 - 5 Elías De Diego (86')
2 - 6 Hugo Collart (88')
spy_team Alineación oficial del equipo 'spy_team' en el partido 2 - 6 Vandalia Industrial Alineación oficial del equipo 'Vandalia Industrial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
spy_team Alineación oficial del equipo 'spy_team' en el partido 4 - 0 Vandalia Industrial Alineación oficial del equipo 'Vandalia Industrial' en el partido
Tiene mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

spy_team

Goles Goles

  • 102 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Collin Siegen de spy_team va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, Armando Rubiño Martín va pentinar un córner cap al segon pal que Alfredo De Capite va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): spy_team va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alfredo De Capite va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però José Owens va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de spy_team la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roxerio Beis.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Roxerio Beis maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Vandalia Industrial

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Industrial van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Aart-Willem de Wagt.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Hugo Orlando Tolengo de Industrial va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Hugo Orlando Tolengo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Zachos Mpelntekas, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): Industrial va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 86, quan Elías De Diego, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 5.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Hugo Collart va ser l'anotador del 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Iuliu Tudor hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Marco Ciavatta havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Després de 82 minuts jugats, José Owens es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mariano Deramond.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 39 (Evento clima: sol, OK técnico): Zachos Mpelntekas semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.