Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Refugallos (311653) - los andenes (1333392) » 273358337: T30/J10/VI

Liga 273358337 Información oficial sobre el partido 273358337 en Hattrick

26.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / VI.858 (15176)

Refugallos Alineación oficial del equipo 'Refugallos' en el partido 2 - 2 Galastur Alineación oficial del equipo 'Galastur' en el partido
Teodoro Sanz (18') 1 - 0
1 - 1 Imanol La Hera (38')
1 - 2 Emanuel Paulos (68')
Fernando Doniániz (78') 2 - 2
Refugallos Alineación oficial del equipo 'Refugallos' en el partido 2 - 2 Galastur Alineación oficial del equipo 'Galastur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Refugallos Alineación oficial del equipo 'Refugallos' en el partido 2 - 1 Galastur Alineación oficial del equipo 'Galastur' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,3 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Refugallos

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Refugallos prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Teodoro Sanz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fernando Doniániz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Beneharo Moro de Refugallos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Refugallos, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Mãdãlin Lungu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Ferrari de Refugallos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Mãdãlin Lungu ocupà el lloc d'en Claudio Camba al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de Refugallos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Mãdãlin Lungu no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Galastur

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Imanol La Hera per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Emanuel Paulos quedar desmarcat i marcar per a Galastur al minut 68. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Stéphane Delenclos va estar a punt de posar per davant a Galastur amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kevin Rosenthal va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Imanol La Hera al minut 31 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Epigmenio Gallegos. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Thomas Rago no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.