Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cazurrines Team (434368) - Vespa United (438868) » 273358242: T30/J1/VI

Liga 273358242 Información oficial sobre el partido 273358242 en Hattrick

24.04.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / VI.857 (15175)

castelló supporters Alineación oficial del equipo 'castelló supporters' en el partido 2 - 1 mpolovino Alineación oficial del equipo 'mpolovino' en el partido
Harmen-Jan Beumer (16') 1 - 0
1 - 1 Herrik Haagesteijn (81')
Harmen-Jan Beumer (84') 2 - 1
castelló supporters Alineación oficial del equipo 'castelló supporters' en el partido 2 - 1 mpolovino Alineación oficial del equipo 'mpolovino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
castelló supporters Alineación oficial del equipo 'castelló supporters' en el partido 3 - 0 mpolovino Alineación oficial del equipo 'mpolovino' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

castelló supporters

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els seguidors del supporters contenien la respiració mentre en Harmen-Jan Beumer s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): supporters, atacant per l'esquerra al minut 84, va aprofitar el magnífic llançament de Harmen-Jan Beumer per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Harmen-Jan Beumer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 75 (Ocasión de penalti): En Nicolai Jonsson va llançar un penal al minut 75. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

mpolovino

Goles Goles

  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): En Herrik Haagesteijn va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del supporters. La jugada d'estratègia del mpolovino per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Federico Garaz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mpolovino va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vítor Figueira, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en İsmet Ökten s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 51 (Tirita): Passats 51 minuts de joc, en Beppino Vecchi de mpolovino va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.