Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ArdiratasFC (800819) - J.E.S.E.B (796238) » 273358018: T30/J1/VI

Liga 273358018 Información oficial sobre el partido 273358018 en Hattrick

24.04.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / VI.853 (15171)

Nastic SOLIVELLA Alineación oficial del equipo 'Nastic SOLIVELLA' en el partido 1 - 2 Mirmidon F.C. Alineación oficial del equipo 'Mirmidon F.C.' en el partido
0 - 1 Guillem Minguella (23')
0 - 2 Renaud Dumont (50')
Sílvio Cavalheiro (57') 1 - 2
Nastic SOLIVELLA Alineación oficial del equipo 'Nastic SOLIVELLA' en el partido 1 - 2 Mirmidon F.C. Alineación oficial del equipo 'Mirmidon F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nastic SOLIVELLA Alineación oficial del equipo 'Nastic SOLIVELLA' en el partido 2 - 1 Mirmidon F.C. Alineación oficial del equipo 'Mirmidon F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,8 % 6,8 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nastic SOLIVELLA

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mirmidon. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sílvio Cavalheiro la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SOLIVELLA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de SOLIVELLA a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Aser Chapas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Glenn Kristiansen va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Emre Örsal per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Nachman Dangoor va estar a punt d'empatar per a SOLIVELLA quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Daniel Barrueso va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Octavian Micu va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 66, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aser Chapas de SOLIVELLA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Conrado Recamán ocupà el lloc d'en Marian Zwiewka al 15 minuts, dos minuts després que el jugador de SOLIVELLA quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Pepe Cocote, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Mirmidon F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): En Guillem Minguella donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 23 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al 50 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Mirmidon augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Renaud Dumont es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Mirmidon quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Heriberto Gradilla va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Crisanto Rebollo es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.