Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Gladios (122295) - Sporting Koalas (311570) » 273350463: T30/J1/VI

Liga 273350463 Información oficial sobre el partido 273350463 en Hattrick

24.04.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / VI.718 (15036)

Newpy Alineación oficial del equipo 'Newpy' en el partido 1 - 1 Sporting Koalas Alineación oficial del equipo 'Sporting Koalas' en el partido
0 - 1 Umberto Marchand (26')
Wilhelm Huang (71') 1 - 1
Newpy Alineación oficial del equipo 'Newpy' en el partido 1 - 1 Sporting Koalas Alineación oficial del equipo 'Sporting Koalas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Newpy Alineación oficial del equipo 'Newpy' en el partido 2 - 0 Sporting Koalas Alineación oficial del equipo 'Sporting Koalas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Newpy

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Wilhelm Huang va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Wilhelm Huang va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): El Newpy va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 9, però en Fabian Kistner va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després de 29 minuts, Wilhelm Huang va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 219 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Francisco Delgado va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Doichin Vasilev, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 55 minuts, en Diego Rodríguez no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Francisco Delgado hauria d'haver estat gol al minut 67 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 es va veure una gran oportunitat per a Newpy per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Saša Bukvić, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Newpy va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Wilhelm Huang va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Björn Gustavsson.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Jordi Macià de Newpy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sporting Koalas

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): En Umberto Marchand va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 26. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leonardo Bizarro de Sporting es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Umberto Marchand no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Péter Kutasi va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.