Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lex Flavia Malacitana FC (989305) - Yoshi CF (1460991) » 273348770: T30/J13/VI

Liga 273348770 Información oficial sobre el partido 273348770 en Hattrick

17.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / VI.687 (15005)

LaCalzada Boilermakers Alineación oficial del equipo 'LaCalzada Boilermakers' en el partido 1 - 3 De Traka FC Alineación oficial del equipo 'De Traka FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LaCalzada Boilermakers Alineación oficial del equipo 'LaCalzada Boilermakers' en el partido 3 - 0 De Traka FC Alineación oficial del equipo 'De Traka FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaCalzada Boilermakers

Goles Goles

  • 101 Minuto 60 (Gol por el centro): El RedBoilers no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Shmuel Benayoun es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): RedBoilers va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Remigiusz Wardziński va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Remigiusz Wardziński va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 68 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Remigiusz Wardziński va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 70 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Sever Blaj i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a RedBoilers, però el xut de Karol Lipiak va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan Remigiusz Wardziński des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, José Villafañe de RedBoilers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

De Traka FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): En Krystian Babiński va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19, Cristi Tătărus va augmentar l'avantatge de De traka f a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 24 de partit va donar a De traka f l'avantatge per 0 - 3. Magne Torvund en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de De traka f van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jasper Friedrich Peperko va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de De traka f va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Krystian Babiński, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Jasper Friedrich Peperko va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de De traka f que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matvey Brysov de De traka f va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): De traka f es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Cody Bollion no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Peleg Eitani al camp.