Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estat Catala F.C (1419980) - el rayo de irun (1336152) » 273348696: T30/J8/VI

Liga 273348696 Información oficial sobre el partido 273348696 en Hattrick

12.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / VI.686 (15004)

Shaktar de Madrid Alineación oficial del equipo 'Shaktar de Madrid' en el partido 1 - 0 el rayo de irun Alineación oficial del equipo 'el rayo de irun' en el partido
Ricardo Madero (72') 1 - 0
Shaktar de Madrid Alineación oficial del equipo 'Shaktar de Madrid' en el partido 1 - 0 el rayo de irun Alineación oficial del equipo 'el rayo de irun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Shaktar de Madrid Alineación oficial del equipo 'Shaktar de Madrid' en el partido 2 - 0 el rayo de irun Alineación oficial del equipo 'el rayo de irun' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shaktar de Madrid

Goles Goles

  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Shaktar prenia la batuta de l'encontre al minut 72, quan en Ricardo Madero va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Shaktar es va veure beneficiat per la polèmica al minut 31, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Paco Domínguez va relliscar al moment de fer el xut i el porter Jeremías Chipana no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Víctor Foxá de Shaktar va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77 en Carles Bellsolà va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Carles Bellsolà no era cap impediment.

el rayo de irun

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): rayo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Rene Bür va quedar-se sol davant el porter Dany Uribe, però aquest va poder aturar el xut.
  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Henko Belder de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de rayo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Alfredo Aroztegu va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): El jugador de rayo Adolfo Romero Soriano va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ted Lord va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Adolfo Romero Soriano ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.