Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TENERIFE ZARAGOZA Y JAEN ASCIEDNEN A PRIMERA (314347) - Santo Angel (995563) » 273347382: T30/J2/VI

Liga 273347382 Información oficial sobre el partido 273347382 en Hattrick

01.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / VI.663 (14981)

Galbeteam Alineación oficial del equipo 'Galbeteam' en el partido 0 - 4 Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido
0 - 1 Josep Alzina (3')
0 - 2 Gustavo Carrascosa (29')
0 - 3 Josep Alzina (50')
0 - 4 Josep Alzina (79')
Galbeteam Alineación oficial del equipo 'Galbeteam' en el partido 0 - 4 Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galbeteam Alineación oficial del equipo 'Galbeteam' en el partido 0 - 2 Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galbeteam

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Galbeteam enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fernando Sibaja no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Francisco Gomendradi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan Ivan Blomtorp des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Geir Ree de Galbeteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ivan Blomtorp es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Geir Ree de Galbeteam per doble groga al minut 85.

Santo Angel

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Josep Alzina va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 29 de partit va donar a Santo l'avantatge per 0 - 2. Gustavo Carrascosa en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 50 (Gol de falta): Al minut 50, una falta xutada per Josep Alzina va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Santo. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Passaven 79 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Josep Alzina va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Federico Rosaleñ va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Santo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Néstor Alegre no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Meldutis Vidziunas al camp.
  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38, Aladino Bergantiños de Santo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Agustín Viñuela ocupà el lloc d'en David Picón al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de Santo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): David Del Valle es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.