Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

biharko (493411) - Real CarlosAguialv C.F. (1418570) » 273345616: T30/J8/VI

Liga 273345616 Información oficial sobre el partido 273345616 en Hattrick

12.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / VI.631 (14949)

los Bebitokes Alineación oficial del equipo 'los Bebitokes' en el partido 1 - 0 Pilladores de la Noche Alineación oficial del equipo 'Pilladores de la Noche' en el partido
Fernando Boti (56') 1 - 0
los Bebitokes Alineación oficial del equipo 'los Bebitokes' en el partido 1 - 0 Pilladores de la Noche Alineación oficial del equipo 'Pilladores de la Noche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los Bebitokes Alineación oficial del equipo 'los Bebitokes' en el partido 2 - 0 Pilladores de la Noche Alineación oficial del equipo 'Pilladores de la Noche' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los Bebitokes

Goles Goles

  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fernando Boti ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bebitokes es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Simeón Padilla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bebitokes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Antonio Serra va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Albano Sánchez Peralta de Bebitokes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pilladores de la Noche

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Luis Sánchez Rubio va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 14, i va passar la pilota a José Mena Trujillo, però aquest no va encertar a marcar.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pilladores va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Espen Fredriksen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): Pilladores van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 62 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Szabolcs Németh no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Szabolcs Németh de Pilladores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gerold Schierbeek va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Diogo Rodil.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Luis Sánchez Rubio maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.