Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SsL_SPORTING_KANSAS_LUCIA-JOSE (124785) - The Team of the Town (993317) » 273345325: T30/J5/VI

Liga 273345325 Información oficial sobre el partido 273345325 en Hattrick

22.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / VI.626 (14944)

kinkitim Alineación oficial del equipo 'kinkitim' en el partido 1 - 2 Los manis Alineación oficial del equipo 'Los manis' en el partido
Fredrik Herskär (24') 1 - 0
1 - 1 Julien Marc (29')
1 - 2 Arvid Sneve (72')
kinkitim Alineación oficial del equipo 'kinkitim' en el partido 1 - 2 Los manis Alineación oficial del equipo 'Los manis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
kinkitim Alineación oficial del equipo 'kinkitim' en el partido 1 - 3 Los manis Alineación oficial del equipo 'Los manis' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,1 % 73,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kinkitim

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 24 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Fredrik Herskär llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): kinkitim va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fredrik Herskär va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Michael Palludan.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del kinkitim van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Manuel Almenar, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 235 Minuto 78 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Achilleas Theodoridis va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daimen Moeraert de kinkitim la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 8 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 8 va fer que Domingo Landaluce de kinkitim hagués d'abandonar el terreny de joc. Pau Company va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Achilleas Theodoridis maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Los manis

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Julien Marc va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de manis i marcant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a manis prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Arvid Sneve.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): El manis va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Arvid Sneve la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Juan Manuel Almenar haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a manis al minut 82.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 5 (Evento clima: sol, OK técnico): Lucas Vaatstra semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.