Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Winter Angels (1418040) - Shou O Plomo FC (487703) » 273344742: T30/J14/VI

Liga 273344742 Información oficial sobre el partido 273344742 en Hattrick

24.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / VI.615 (14933)

Mister C.F. Alineación oficial del equipo 'Mister C.F.' en el partido 0 - 1 falco peregrinus Alineación oficial del equipo 'falco peregrinus' en el partido
0 - 1 Jaime Moguer (34')
Mister C.F. Alineación oficial del equipo 'Mister C.F.' en el partido 0 - 1 falco peregrinus Alineación oficial del equipo 'falco peregrinus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mister C.F. Alineación oficial del equipo 'Mister C.F.' en el partido 1 - 0 falco peregrinus Alineación oficial del equipo 'falco peregrinus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mister C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Mister Gert Wingenter quasi marca al minut 16 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Koen van Iterson l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Mister van sortir al contraatac amb encert al minut 56, però Yoni Kolesnik no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Dömös Jakab no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Koen van Iterson estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 14 (Lesión grave): Després de 14 minuts, Mister va veure com el seu jugador Gigi Placidi havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Koen van Iterson entraria per ocupar el seu lloc.
  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Timóteo Aldeia de Mister va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ludwig Reimar Frenzel va prendre el seu rol al minut 37.

falco peregrinus

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Gustav Persson estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jaime Moguer va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sergio Greggio, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sergio Greggio va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Erich Wolf de peregrinus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joram ter Linden de peregrinus es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Italo Molaro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de peregrinus, en Dömös Jakab, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.