Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torpedor (439173) - CFVinyadelpontet (800741) » 273343989: T30/J7/VI

Liga 273343989 Información oficial sobre el partido 273343989 en Hattrick

05.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / VI.602 (14920)

Pataleta FC Alineación oficial del equipo 'Pataleta FC' en el partido 0 - 0 Sporting Alcarreño Alineación oficial del equipo 'Sporting Alcarreño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pataleta FC Alineación oficial del equipo 'Pataleta FC' en el partido 2 - 0 Sporting Alcarreño Alineación oficial del equipo 'Sporting Alcarreño' en el partido
Tiene mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pataleta FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Pataleta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vincent Bauche ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Pataleta va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Hugo Vicuña va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Wolfgang Zemanek es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hugo Vicuña de Pataleta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): El jugador de Pataleta Juan Carlos Freixes va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Federico Maestre Zapata va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Sylweriusz Krztoń va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Pataleta es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Sporting Alcarreño

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Alcarreño, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Gigel Munteanu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Alcarreño van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 50, però Sylvian Thomasset va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alcarreño va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Joaquín Nevers va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yavuz Yayla de Alcarreño va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Salahudin Hrustanovic de Alcarreño va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.