Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Logroñés C.F. (308272) - Super Depor & Real Madrid (124041) » 273340670: T30/J4/VI

Liga 273340670 Información oficial sobre el partido 273340670 en Hattrick

15.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / VI.543 (14861)

Llops de Comabella Alineación oficial del equipo 'Llops de Comabella' en el partido 1 - 2 Shakk Team Alineación oficial del equipo 'Shakk Team' en el partido
0 - 1 Sam Fudayl (8')
0 - 2 Cristiano Olivia (62')
Kazimierz Ko?czal (76') 1 - 2
Llops de Comabella Alineación oficial del equipo 'Llops de Comabella' en el partido 1 - 2 Shakk Team Alineación oficial del equipo 'Shakk Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Llops de Comabella Alineación oficial del equipo 'Llops de Comabella' en el partido 2 - 0 Shakk Team Alineación oficial del equipo 'Shakk Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llops de Comabella

Goles Goles

  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Comabella va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Kazimierz Kończal, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Emilio Cabarrús va entorpir al marcador d'en David Monzón per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Juan Carlos Fiore de Comabella va intentar batre la porteria rival al minut 30 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Comabella va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en David Monzón la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després de 61 minuts, David Monzón va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Fiore va estar a punt de marcar al minut 88 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carl Königsmarck de Comabella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kazimierz Kończal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Stelios Marantidis ocupà el lloc d'en Fernando Puigcerver al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de Comabella quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Shakk Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Shakk va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 8. Sam Fudayl va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Shakk va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 62, quan Cristiano Olivia, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Shakk van sortir al contraatac amb encert al minut 25, però Sergio Margarit no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Shakk va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Loïc Michallet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Sergio Margarit va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Shakk sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Cristiano Olivia, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 85 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jose Manuel Regidor de Shakk la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristiano Olivia de Shakk va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.