Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ErRecre (487984) - U.E. Independència (778335) » 273337496: T30/J8/VI

Liga 273337496 Información oficial sobre el partido 273337496 en Hattrick

12.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / VI.486 (14804)

Gran Torino FC Alineación oficial del equipo 'Gran Torino FC' en el partido 3 - 1 U.E. Independència Alineación oficial del equipo 'U.E. Independència' en el partido
Luis Antolínez (34') 1 - 0
Fernando Sol (76') 2 - 0
2 - 1 Jesús Gaitán (80')
Patrick Drabek (86') 3 - 1
Gran Torino FC Alineación oficial del equipo 'Gran Torino FC' en el partido 3 - 1 U.E. Independència Alineación oficial del equipo 'U.E. Independència' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gran Torino FC Alineación oficial del equipo 'Gran Torino FC' en el partido 4 - 0 U.E. Independència Alineación oficial del equipo 'U.E. Independència' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gran Torino FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Luis Antolínez va donar a Torino un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Torino va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fernando Sol va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Torino van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Patrick Drabek va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Francisco Arretxe va intentar anar-se'n per velocitat al minut 30 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Torino va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diego Soria ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Diego Soria de Torino gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 234 Minuto 83 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Francisco del Moral va fallar un penal al minut 83.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Helmut Davids, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Ricardo Jorge Paço de Arcos de Torino es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

U.E. Independència

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Jesús Gaitán va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lars Silvermo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrik Henriksson de Independència es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Patrik Henriksson va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.