Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tomacco F.C. (487442) - Hooligans F.C. (1336617) » 273336681: T30/J1/VI

Liga 273336681 Información oficial sobre el partido 273336681 en Hattrick

24.04.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / VI.472 (14790)

Tomacco F.C. Alineación oficial del equipo 'Tomacco F.C.' en el partido 1 - 1 Manteca Colorá C.D. Alineación oficial del equipo 'Manteca Colorá C.D.' en el partido
0 - 1 Miko Mäll (33')
Paulus Heringsmühle (40') 1 - 1
Tomacco F.C. Alineación oficial del equipo 'Tomacco F.C.' en el partido 1 - 1 Manteca Colorá C.D. Alineación oficial del equipo 'Manteca Colorá C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tomacco F.C. Alineación oficial del equipo 'Tomacco F.C.' en el partido 2 - 0 Manteca Colorá C.D. Alineación oficial del equipo 'Manteca Colorá C.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tomacco F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Manteca. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Paulus Heringsmühle la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tomacco es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Matīss Valdmans va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Tomacco la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alan Díaz va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Mircea Bãlãnescu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 es va veure una gran oportunitat per a Tomacco per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Xavier Ángel Delgado, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En José de la Hoz del Tomacco ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Angel Sotirov de Tomacco va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Fabio Costoia de Tomacco va abandonar el terreny de joc després de 19 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Heiko Vietzke va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Matīss Valdmans de Tomacco va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Axel Sitter va prendre el seu rol al minut 37.

Manteca Colorá C.D.

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): En Miko Mäll va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Manteca sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Walter Altobello, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 71 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dariusz Hulewicz de Manteca es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.