Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Toga United (489886) - Los Batracios (1420634) » 273335878: T30/J11/VI

Liga 273335878 Información oficial sobre el partido 273335878 en Hattrick

03.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / VI.457 (14775)

xetos Alineación oficial del equipo 'xetos' en el partido 1 - 0 Los Batracios Alineación oficial del equipo 'Los Batracios' en el partido
Francisco Ignacio Comallonga (82') 1 - 0
xetos Alineación oficial del equipo 'xetos' en el partido 1 - 0 Los Batracios Alineación oficial del equipo 'Los Batracios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xetos Alineación oficial del equipo 'xetos' en el partido 2 - 1 Los Batracios Alineación oficial del equipo 'Los Batracios' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,5 % 8,2 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xetos

Goles Goles

  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 82 gràcies a la jugada de Francisco Ignacio Comallonga, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Søren Clifford va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Rafael Riesco aquest no va estar a l'altura.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andoni Giménez va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): xetos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andoni Giménez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Daniel Sebastián Bordón.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): xetos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Søren Clifford va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodrigo Cabanás de xetos es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 62 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Yarden Ben-Haim, jugador de xetos, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 62. Daniel Flons, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Los Batracios

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Eduardo Cubero va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Antoni Balagué després que el jugador de Batracios li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en José Ramírez ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.
  • 303 Minuto 87 (Evento clima: sol, OK técnico): En Mauro Bulgarelli va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.